SM i thaiboxning avgjordes inför storpublik

Varberg har stått som värd för SM i thaiboxning. Det har varit ett mästerskap väl värt att minnas, med enorm kvalitet och med mycket fint genomförd arrangemang. Och under finalerna var det även bra tryck på läktarna med över 700 entusiastiska åskådare på plats
.

21 mars 2011  |  Jonathan Broberg

.

18 idrottare kan efter helgens tävlingar i Varberg titulera sig svensk mästare. Två av dessa, landslagsstjärnorna Elina Nilsson och Sadibou Sy, fick nöja sig med att bli mästare i kavaj.

I Elina Nilssons fall var det tänkt att finalen skulle avgöras i Täby nu på lördag. Men Sanja Trbojevic var tvungen att ställa in matchen helt efter en segdragen halsfluss.

I övrigt kan nämnas att Madeleine Vall, nominerad till Folkets pris på Kampsportsgalan nu på lördag vann sin final i -60 kg. Dessutom vann Maria Olsson från Södermalms Shaolin guldet i -57 kg. Olsson som har siktet inställt på en trippel, guld i thaiboxning, kickboxning och sanshou, vann nu således guld ett av tre.