Företag samarbetar med Kampsportsgalan

23 mars 2011  |  Tony Svensson

Kampsportsgalan kommer att samarbeta med företag på olika nivåer. Orcbite AB kommer att materialsponsra varje pristagare, MMAnytt.se står för inspelning av galan, Gardera Group sponsrar ett pris, Stureplansgruppen såt för en del i evenemanget samt för inträdet till efterfesten.

Kampsportsgalan närmar sig med stormsteg. På lördag återkommer Sveriges hetaste idrottsprisgala för andra året i följd. Plats blir Pelarsalen i Norra Latin på Norra Bantorget i Stockholm.

Kampsportsgalan arrangeras av Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Därunder sker en del samarbeten med olika företag.

Orcbite AB
Under Kampsportsgalan kommer varje vinnare, förutom 10.000 kronor, att få en påse med värdebevis till företagets webshop. Orcbite är ett klädesbolag som gör både tränings- och tävlingskläder inom kampsport.

Hemsida: www.orcbite.com

Gardera Group
Är ett bemanningsföretag som under galan kommer att synas som sponsor av ett av priserna.

Hemsida: www.gardera.se

MMAnytt.se
Kommer att ha tre videokameror på plats och samarbetet gäller videomaterial från galan som kommer att läggas upp på hemsidor och dylikt, dels ett redigerat material och dels galan i sin helhet. MMAnytt.se kommer även att presentera ett av galans priser.

Hemsida: www.mmanytt.se

Stureplansgruppen
Står för en del i evenemanget och även inträdet till galans efterfest på Le Bon Palais.

Sporrong
Är galans officiella prispartner.

Svenska Budo & Kampsportsförbundet är glada över dessa samarbeten och hoppas att alla nu får en riktigt trevlig kväll tillsammans med kampsportsfamiljen.
 

5
13
16