Budokampsport.se direktrapporterar från Kampsportsgalan


På lördag är det allt¨så dags för den andra upplagan av Kampsportsgalan. Den hålls i Pelarsalen i Norra Latin på Norra Bantorget i Stockholm. Ni som får förhinder att närvara på galan, misströsta inte! Budokampsport.se kommer att direktrapportera från galan genom journalisten Carl Tersman Toll.

24 mars 2011  |  Jonathan Broberg


På lördag är det allt¨så dags för den andra upplagan av Kampsportsgalan. Den hålls i Pelarsalen i Norra Latin på Norra Bantorget i Stockholm. Ni som får förhinder att närvara på galan, misströsta inte! Budokampsport.se kommer att direktrapportera från galan genom journalisten Carl Tersman Toll.

Direktrapporteringen på hemsidan inleds 19.00, då även galan börjar.
 

Fortfarande finns det ett fåtal platser kvar till Kampsportsgalan, och ska ni hinna med att vara på plats och fira tillsammans med kampsportsfamiljen följer ni den här länken.