Senaste nytt: Johan Isberg vann svenskt brons i kata

Johan Isberg har vunnit ett brons för Sverige i EM i kyokushin i Vilnius. Isberg, som innehar den bästa svenska kataplaceringen någonsin (ett silver från 2005) svarade för en närmast perfekt insats. Isberg gjorde comeback i EM efter en längre tids skada och fick således kröna det med ett brons.

Samtliga svenskar svarade för fina kataplaceringar. Både Alicia Lind och Per Holmgren tog sig vidare till tredje omgången.

16 april 2011  |  Jonathan Broberg

Johan Isberg har vunnit ett brons för Sverige i EM i kyokushin i Vilnius. Isberg, som innehar den bästa svenska kataplaceringen någonsin (ett silver från 2005) svarade för en närmast perfekt insats. Isberg gjorde comeback i EM efter en längre tids skada och fick således kröna det med ett brons.

Samtliga svenskar svarade för fina kataplaceringar. Både Alicia Lind och Per Holmgren tog sig vidare till tredje omgången.

2
8
10