Nytt dopingfall inom SB&K

Svenska Budo & Kampsportsförbundet har idag meddelats beslut från RF:s antidopinggrupp om ett nytt konstaterat dopingfall inom våra idrotter, med två års avstängning från tävling och träning som följd. Det gäller metylhexanamin, som är en förbjuden substans i samband med tävling och bland annat finns i en del kosttillskott.

29 april 2011  |  Jonathan Broberg

Svenska Budo & Kampsportsförbundet har idag meddelats beslut från RF:s antidopinggrupp om ett nytt konstaterat dopingfall inom våra idrotter, med två års avstängning från tävling och träning som följd. Det gäller metylhexanamin, som är en förbjuden substans i samband med tävling och bland annat finns i en del kosttillskott.

SB&K tar starkt och aktivt avstånd från all form av doping och samarbetar med RF:s antidopinggrupp i detta arbete.

Mer information om antidopingarbetet inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet finns här: