Nyheter

Vikariat som utbildningskonsulent hos Svenska Budo & Kampsportsförbundet – sista ansökningsdagen

Med anledning av att vår utbildningskonsulent ska vara föräldraledig söker vi en vikarie för denna tjänst under perioden 7 juni – 10 november 2011.

Med anledning av att vår utbildningskonsulent ska vara föräldraledig söker vi en vikarie för denna tjänst under perioden 7 juni – 10 november 2011.

Som utbildningskonsulent kommer du att; vara initiativtagare till kurser, kartlägga utbildningsbehovet, följa och utveckla kursutvärderingar. Du kommer att fungera som samordnare av utbildare, vara förbundets representant på utbildningsrelaterade möten samt ansvara för kontakten med samarbetsorganisationer såsom RF, SISU m.m. Utbildningskonsulenttjänsten innebär även att du ska informera och marknadsföra förbundets utbildningar.

Som distriktssamordnare ska du arbeta med att utveckla och stimulera förbundets distrikt, både distriktsstyrelser och verksamheten i distrikten.

Du kommer även ha andra arbetsuppgifter på kansliet. Du ska bland annat fungera som elitansvarig och ansvara för kontakten med RF gällande den samlade elitsatsningen. Du kommer att ansvara för administrationen kring förbundets tävlingskort, inval av nya föreningar, enklare ekonomisk administration, administrera licenser, bereda ärenden samt sälja material i förbundets eller underförbundens regi.

Vi ser att du är organiserad, bra på att uttrycka dig i tal och skrift, behärskar diverse dataprogram för register, layout och administration. Du är utåtriktad, intresserad av svensk idrott och har en förmåga att entusiasmera och stimulera människor. Du bör ha en bakgrund från idrotten, vara idrottsintresserad och gärna ha kunskaper om budo och kampsporter. Det är även en merit om du har erfarenhet av arbete inom ideella organisationer.

Din arbetsplats kommer att vara på vårt kansli vid Skanstull i Stockholm, men i arbetet kommer du ibland att resa runt i landet. Du kommer även vid enstaka tillfällen att behöva arbeta under kvällar och helger.

Ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV (inklusive referenser), löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Urvalet sker löpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 10 maj 2011.

För mer information kontakta:
Mona Thun, generalsekreterare, tfn 08-714 57 70, thun@budokampsport.se
Magnus Karlsson, utbildningskonsulent, tfn 08-714 78 70, karlsson@budokampsport.se