Kruths första uppdrag med Thaiboxningsförbundet

Svenska Thaiboxningsförbundet har, som budokampsport.se tidigare skrivit om, knutit till sig storstjärnan Jörgen Kruth som förbundstränare. Hans första uppdrag för förbundet blir att hålla i ett ledarseminarium för Sveriges thaiboxningsklubbar.

19 maj 2011  |  Jonathan Broberg

Svenska Thaiboxningsförbundet har, som budokampsport.se tidigare skrivit om, knutit till sig storstjärnan Jörgen Kruth som förbundstränare. Hans första uppdrag för förbundet blir att hålla i ett ledarseminarium för Sveriges thaiboxningsklubbar.

För drygt en månad sedan presenterade Svenska Thaiboxningsförbundet nyheten att man knutit till sig Jörgen Kruth. Och nu är det helt klart att den nytillträdde förbundstränaren Kruths första uppdrag blir ett ledarseminarium på Bosön den 3-4 september.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Mona Thun Lundkvist