Helena Hugosson ny bloggare

Budokampsport.se kan idag presentera en ny bloggare på hemsidan – ju jutsuprofilen och numera även styrelsemedlemmen samt frilansjournalisten Helena Hugosson.

4 juli 2011  |  Jonathan Broberg

Budokampsport.se kan idag presentera en ny bloggare på hemsidan – ju jutsuprofilen och numera även styrelsemedlemmen samt frilansjournalisten Helena Hugosson.

Helena Hugosson, ny bloggare på budokampsport.se, hur kommer det sig?
   – Jag har tidigare varit krönikör i flertal år och saknar ett större forum för att uttrycka känslor, åsikter och tankar med andra kampsportsintresserade människor. Jag valde dock tidigare att ta en paus från krönikorna, men nu känner jag mig sugen igen på att skriva i ett sådant sammanhang igen.

Vad kommer bloggen i främsta hand handla om?

   – Min blogg kommer främst cirkulera kring ständigt aktuella frågor som präglar såväl privatliv, arbetsliv och idrott. Som jämställdhet, hbtq-frågor, diskriminering och värderingsfrågor. Men givetvis rena idrottsfrågor också, och lite anekdoter från min egna tävlingskarriär.

Vem är Helena Hugosson?
   – Från och med i sommar hoppas jag titulera mig svartbälte i ju jutsu. En kampsportande tjej som främst sysslat med ju jutsu men nosat lite på judo, karate och brasiliansk ju jitsu. Jag har det senaste året även tävlat och kommer att satsa mycket på crossfit, en sport inom gymvärlden. Utöver idrottandet jobbar jag som träningscoach och frilansjournalist och tycker om det mesta som alla andra tycker om. Drömmer om att få bli fystränare åt kampsportslandslag.

Vad har du själv för förväntningar av bloggandet?
   – Att mina åsikter och blogginlägg rör om i många grytor och sätter fart på diskussioner i föreningarna. Att jag inspirerar människor till nya stordåd inom kampsportens värld.

Helenas första blogginlägg läser du här!

Text: Jonathan Broberg

51
43
52