Kampsport präglar Göteborgs kulturkalas


Kulturkalaset i Göteborg den 19 augusti kommer att präglas av mycket budo och kampsport. SB&K Distrikt Väst kommer att ha energifyllda uppvisningar ibland annat Kiaikido, Brasiliansk Ju Justu, Mix Martial Arts, Capoiera, Wing Chun, Thaiboxning, Aikido, Ju jutsu, Iaido, Jodo och Shorinji kempo.

1 augusti 2011  |  Jonathan Broberg


Kulturkalaset i Göteborg den 19 augusti kommer att präglas av mycket budo och kampsport. SB&K Distrikt Väst kommer att ha energifyllda uppvisningar ibland annat Kiaikido, Brasiliansk Ju Justu, Mix Martial Arts, Capoiera, Wing Chun, Thaiboxning, Aikido, Ju jutsu, Iaido, Jodo och Shorinji kempo.

Flera budoarter och kampsportsföreningar finns på plats och dessutom kommer det finnas möjlighet för alla barn och ungdomar att prova på verksamheter. Dessutom kommer de allra minsta barnen att kunna testa något helt unikt: babycapoeira.

Den 19 augusti mellan kl 12-17 i Trädgårdsföreningen.
Mer information finns här

Text: Jonathan Broberg

51
43
52