Taidolandslaget har landat i Frankrike


Efter en del resande har nu hela taidolandslaget landat i Frankrike inför söndagens EM. Resan har gått bra och allt och alla är på plats.

3 augusti 2011  |  Jonathan Broberg


Efter en del resande har nu hela taidolandslaget landat i Frankrike inför söndagens EM. Resan har gått bra och allt och alla är på plats.

Det är en del trötta ansikten, bland annat undertecknad, efter resan och snart ska truppen i väg och äta en välförtjänt middag. Imorgon klockan 10.00, efter frukost, är det uppsamling med tillhörande ihop snack inför vad som komma skall.
   – Skönt att vara framme nu trots alla små hinder på vägen. Det är alltid lite strul, jag hade till exempel inte fått någon bokningsbekräftelse på flyg till mig själv. Detta upptäckte jag dagen innan efter att resebyrån hade stängt, men det löste sig utan problem på flygplatsen. När vi väl landat i Paris kom nästa lilla hinder. Biluthyraren ville ha 3400 Euro i deposition för två hyrbilar, vilket var dubbelt så mycket som vi hade förväntat oss, säger Henrik Johansson Taidoordförande.

Hur löste det sig?
   – Haha, var bara att försöka skaka fram pengar till det. Tur att jag hade bankdosan med mig…

Förväntningar annars på veckan?
   – Hoppas det blir bra träningar, tävlingar och seminarium. Ska själv vara med i vänskapsturneringen innan EM. Ska bli intressant med tanke på att jag inte riktigt hunnit träna så mycket som jag hade velat. Sedan hoppas jag självfallet på många medaljer i EM:et.

Text och foto: Jonathan Broberg