Rumble of the kings åter 26:e november


Ifjol rev Rumble of the kings ner stora rubriker då Jörgen Kruth gjorde knämos av bjässen Bob Sapp. Nu är det klart för nytt datum för Rumble of the kings: 26:e november på Hovet i Stockholm.

4 augusti 2011  |  Jonathan Broberg


Ifjol rev Rumble of the kings ner stora rubriker då Jörgen Kruth gjorde knämos av bjässen Bob Sapp. Nu är det klart för nytt datum för Rumble of the kings: 26:e november på Hovet i Stockholm.

Rumble of the kings räknas som ett av världens mest påkostade och prestigefyllda kampsportsevenemang och precis som ifjol står flera olika kampsporter på programmet. Det blir K-1/thaiboxning, MMA och proffsboxning.

Redan nu släpper också arrangörerna de tre första matcherna. Jörgen Kruth, som ifjol enkelt detroniserade pratglade Bob Sapp med ett knä vi inte glömmer, möter tuffe Ray Selo från Nya Zeeland i MMA. Eleganten Arthur Kyshenko från Ukraina återvänder också till Rumble of the kings och möter Yodsaenklai Fairtex från Thailand. Dessutom möts Chahid Oulad från Marocko och Dzhabar Askerov från Dagestan.

Biljetterna till årets gala släpps imorgon, fredag på ticnet.se.