Nyheter

Svenska framgångar på International Friendship Games


Traditionsenligt innan ett stort internationellt taidomästerskap hölls idag International Friendship Games, som är en öppen tävling. Det svenska landslaget deltog inte, men det gjorde andra blågula – och med den äran.


Traditionsenligt innan ett stort internationellt taidomästerskap hölls idag International Friendship Games, som är en öppen tävling. Det svenska landslaget deltog inte, men det gjorde andra blågula – och med den äran.

I juniorklassen vann Oskar Sjöberg hokeiklassen samt kom tvåa i jissen. I vuxenklasserna visade Veera Littmarck upp en frapperande träffsäker hokei och kom tvåa. Alfred Ekeroth kom trea i jissen, och det gjorde även Taidoförbundets ordförande Henrik Johansson.

I morgon startar EM.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Mgnus Hartman