Kimura Talent återkommer


Efter fjolårets succé är det nu klart att Kimura Talent återkommer även i höst. Sveriges första talangjaktstävling för kampsport tar nya tag mot en spännande höst. Ifjol gick fyra av deltagarna i Kimura Talent proffsmatcher efter programmet.

18 augusti 2011  |  Jonathan Broberg


Efter fjolårets succé är det nu klart att Kimura Talent återkommer även i höst. Sveriges första talangjaktstävling för kampsport tar nya tag mot en spännande höst. Ifjol gick fyra av deltagarna i Kimura Talent proffsmatcher efter programmet.

Det är snart dags att bänka sig för en ny säsong av Kimura Talent och det med en hel del nyheter i upplägget inför årets talangjakt.

”En nyhet i år är att Kimura kommer tillsammans med Superior Challenge sitta och välja 16 deltagare bland de ansökande, som kommer att få chansen att komma till Stockholm för att gå utslagningsmatcher i shootfighting eller amatör MMA. Av dessa 16 ska alltså 8 vinnare koras som får chansen att gå vidare i Kimura Talent. De kommer under en vecka att bo tillsammans i Stockholm och få chansen att träna med Sveriges absolut bästa kampsportsutövare”, skriver företrädare för Kimura Talent i ett pressmeddelande.

Värt att notera är att fjolårets vinnare, Andreas Ståhl, har sedan finalen gått tre proffsmatcher och vunnit alla tre, två av dem på TKO. Andreas har etablerat sig som en av Sveriges bästa MMA-utövare i 77-kg klassen.

För mer information och hur du gör för att ansöka till tävlingen, se www.kimura.se.

Text: Jonathan Broberg