Nyheter

Juniorlandslaget i ju jutsu mot VM


Imorgon åker juniorlandslaget i ju-jutsu till junior-VM i belgiska Ghent. Sverige representeras i U18 av Isabelle Vistam, Johanna Sand och Fredrik Widgren. I U21 tävlar Anton Villberg och Joakim Wallberg samt den nyblivna bronsmedaljören från senior-VM Sara Widgren.


Imorgon åker juniorlandslaget i ju-jutsu till junior-VM i belgiska Ghent. Sverige representeras i U18 av Isabelle Vistam, Johanna Sand och Fredrik Widgren. I U21 tävlar Anton Villberg och Joakim Wallberg samt den nyblivna bronsmedaljören från senior-VM Sara Widgren.
 
Med ett guld från sin viktklass i den prestigefulla tävlingen German Open i höst ser det ljust ut för Fredrik Widgren inför VM, och sin syster kommer han nog se obesegrad och tämligen ohotad ta sitt andra junior-VMguld. Övriga svenskar har även de medaljchanser men har inte visat samma stabilitet eller resultat tidigare i år.
 
Junior-VM går av stapeln nu till helgen.

Text och foto: Helena Hugosson