MMA-debatt i Kvällsöppet på onsdag

För ett par veckor sedan var den nära att bli av – MMA-debatten i Kvällsöpppet. Den blir istället av nu på onsdag. Det står klart efter att SB&K talat med redaktionen idag.


Ingången för debatten blir innan reklamen ”Hur farligt det är med MMA” och efter reklamen i den andra delen handlar det om ”Är MMA rätt väg att gå för att bli av med ett destruktivt beteende”. Detta bekräftade redaktionen till oss efter samtal idag.

14 november 2011  |  Jonathan Broberg

För ett par veckor sedan var den nära att bli av – MMA-debatten i Kvällsöpppet. Den blir istället av nu på onsdag. Det står klart efter att SB&K talat med redaktionen idag.

Ingången för debatten blir innan reklamen ”Hur farligt det är med MMA” och efter reklamen i den andra delen handlar det om ”Är MMA rätt väg att gå för att bli av med ett destruktivt beteende”. Detta bekräftade redaktionen till oss efter samtal idag.
 

0
0
0