Kampsportsjournalisten Simon Kölle ger ut MMA-bok

Sveriges första facklitteratur om MMA är på gång att släppas. Simon Kölle, tillhörande kampsportssajten kimura.se, är författaren bakom boken som heter ”MMA! Myter, fakta, möten.” Boken ges ut av BTJ Förlag och förväntas släppas senare under våren.

3 januari 2012  |  Jonathan Broberg

Sveriges första facklitteratur om MMA är på gång att släppas. Simon Kölle, tillhörande kampsportssajten kimura.se, är författaren bakom boken som heter ”MMA! Myter, fakta, möten.” Boken ges ut av BTJ Förlag och förväntas släppas senare under våren.

“MMA! Myter, fakta, möten fördjupar sig i historien om MMA, världens största arrangörer inom MMA, samt diskuterar moral, skador, våld och den svenska scenens framväxt och aktörer. Det finns, mig veterligen, ingen annan bok om MMA som täcker in sportens alla delar och det känns därför spännande, unikt och roligt att ha fått chansen att berätta dess historia”, skriver Kölle till svb.se (Svensk bokhandels hemsida)

Läs mer om boksläppet här!

Text: Jonathan Broberg