Rösta på Therese Gunnarsson och Karin Edenius


Två av SB&K:s världsmästarinnor i kickboxning, Karin Edenius och Therese Gunnarsson, är också nominerade till fina priser. Och både behöver ert stöd för att kunna vinna dessa priser – något som självfallet betyder massor även för hela kampsportsfamiljen.

11 januari 2012  |  Jonathan Broberg


Två av SB&K:s världsmästarinnor i kickboxning, Karin Edenius och Therese Gunnarsson, är också nominerade till fina priser. Och både behöver ert stöd för att kunna vinna dessa priser – något som självfallet betyder massor även för hela kampsportsfamiljen.


Karin Edenius vann VM-guldet i light contact och har för den bedriften nominerats av P4 Uppland till radiokanalens sportpris 2011. Ett pris hon just nu ligger på andra plats i.
Och om vad det skulle beytda om hon vann: 
    – Det skulle betyda massor för mig som idrottskvinna men även mycket för sporten. Att ställas mot andra, mer mediabevakade och “traditionella” sporter och dessutom vinna skulle vara ett stort steg för svensk kickboxning, säger hon till budokampsport.se.

För att rösta på Edenius, klicka här!Therese Gunnarsson vann VM-guld i K-1-klassen, efter en klassisk knock i sista ronden. För det har hon blivit nominerad, för andra året i rad, till Årets Idrottsprestation i Helsingborg. Priset delas ut på HD-galan.
   – Det hade varit skithäftigt att vinna. Tror att mina föäldrar, mina syskon och min tränare och hans sambo som alla följer med på galan hade tyckt att det vore jätteroligt också. Sen hade det varit kul om kampsporten fick ta en central plats i ett sådant sammanhang, säger hon till budokampsport.se.

För att rösta på Therese, klicka här.Therese kan man rösta på fram till och med 31:a januari, medan Karins omröstning slutar den 19:e januari. Hjälp, inte bara dessa både till fina framgångar, utan hela kampsporten.

Text: Jonathan Broberg