Ek och Nordstrand ersätter George Scott


Det som skulle blivit ett slags Kampsportsgalarekord, med tre galor i rad som prisutdelare, får vänta på sig för George Scott. Den forne världsmästaren och OS-boxaren har blivit tvungen att tacka nej till galan på lördag. Ersätter gör Caroline Ek tillsammans med Rickard Nordstrand, som alltså kommer att dela ut priset till Årets kampsportare.

22 mars 2012  |  Jonathan Broberg


Det som skulle blivit ett slags Kampsportsgalarekord, med tre galor i rad som prisutdelare, får vänta på sig för George Scott. Den forne världsmästaren och OS-boxaren har blivit tvungen att tacka nej till galan på lördag. Ersätter gör Caroline Ek tillsammans med Rickard Nordstrand, som alltså kommer att dela ut priset till Årets kampsportare.


Rickard Nordstrand blir istället den som tar hand om rekordet: galan på lördag blir hans tredje framträdande som prisutdelare.Här delar han ut pris på fjolårets gala tillsammans med sportjournalisten Anna Brolin.