Dags för kickboxningens SM i fullkontakt


Lördag den 9:e juni är det dags för SM i kickboxningens fullkontakt. Ett SM som avgörs i två delar, dels i lokalen hos Stockholm Kickboxning men dels också då utvalda finaler och superfights går av stapeln på Le Bon Palais på kvällen.

30 maj 2012  |  Jonathan Broberg


Lördag den 9:e juni är det dags för SM i kickboxningens fullkontakt. Ett SM som avgörs i två delar, dels i lokalen hos Stockholm Kickboxning men dels också då utvalda finaler och superfights går av stapeln på Le Bon Palais på kvällen.

Det börjar så smått nära sig sommar och sol. Men innan semestrar ska SM i kickboxningens fullkontakt avgöras. Det görs den i Stockholm till nästa helg.

Ännu är inte startfältet helt klart, men tre superfights är officiella till galan på kvällen på Le Bon Palais.

Sadibou Sy går åter match efter sin uppvisning under SM i thaiboxning i Östersund i vintras. Sy går sin 46:e match och har hittills endast förlorat tre av dem. Ett utomordentligt record. Motståndare blir Tofan Pirani, som också är välmeriterad med bland annat ett EM-guld i bagaget.

Rasmus Sundberg tar sig an Billal El-Sheikh från Danmark. Och som tredje superfight är det klart att Martin Akhtar, som ju nyligen vann sin MMA-premiär på The Zone, möter finurlige Saranheyu Lindberg.

Biljetter till SM-galan köper du antingen förköp för 350 kronor hos Stockholm Kickboxning, Budo & Fitness eller i SB&K Webshop.

För mer information om SM, se www.kickboxsm.se.

Text: Jonathan Broberg