SOK flirtar med aikido?

I samband med att Stockholm firar hundraårsjubileum sedan OS 1912 har SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) under vecka 23 en liten kampanj kallad Solskensveckan där olika OS-idrotter kan provas på runtom i Stockholm. Så även – aikido!På centralen denna vecka kan ungdomar prova på den japanska kampkonsten. Något SOK stoltserar med på sin hemsida, trots att aikido inte är någon OS-idrott. Frågan är hur svensk aikido mottar denna OS-flirt från SOK?

Foto: SOK

5 juni 2012  |  Jonathan Broberg

I samband med att Stockholm firar hundraårsjubileum sedan OS 1912 har SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) under vecka 23 en liten kampanj kallad Solskensveckan där olika OS-idrotter kan provas på runtom i Stockholm. Så även – aikido!


På centralen denna vecka kan ungdomar prova på den japanska kampkonsten. Något SOK stoltserar med på sin hemsida, trots att aikido inte är någon OS-idrott. Frågan är hur svensk aikido mottar denna OS-flirt från SOK?

Foto: SOK

0
0
0