Kampsport intog Nordstan i Göteborg


I en av Göteborgs stad storsatsning på idrott och hälsa, via Idrottsförvaltningen, kallad Föreningsfestivalen var budo och kampsport festivalens stora flaggskepp under torsdagen. Köpcentret Nordstan var platsen för skådespelet, där uppvisningar, prova-på-aktiviteter och väldigt många leenden präglade dagen. Här är dagen sammanfattad i ett litet bildspel.

20 september 2012  |  Jonathan Broberg


I en av Göteborgs stad storsatsning på idrott och hälsa, via Idrottsförvaltningen, kallad Föreningsfestivalen var budo och kampsport festivalens stora flaggskepp under torsdagen. Köpcentret Nordstan var platsen för skådespelet, där uppvisningar, prova-på-aktiviteter och väldigt många leenden präglade dagen. Här är dagen sammanfattad i ett litet bildspel.Foto: Jonathan Broberg