128.000 tittare följde Superior Challenge i TV4 Sport-sändningen


I helgen gick MMA-galan Superior Challenge av stapeln inför ett fullsatt Malmö Arena. Galan som sändes i TV4 Sport lockade 128.000 tittare – det mest sedda programmet i tv-kanalen under lördagen.
   – Vi är otroligt imponerade av tittarrekordet i TV, trots att ingen visste var galan skulle sändas i TV4sport. Superior Challenge 8 höjde nivån för Europeisk MMA än en gång och redan nu har vårt arbete med Superior Challenge 9 börjat som vi hoppas blir ännu större och ännu bättre, säger Superiors VD Babak Aghavali i ett pressmeddelande.

11 oktober 2012  |  Jonathan Broberg


I helgen gick MMA-galan Superior Challenge av stapeln inför ett fullsatt Malmö Arena. Galan som sändes i TV4 Sport lockade 128.000 tittare – det mest sedda programmet i tv-kanalen under lördagen.
   – Vi är otroligt imponerade av tittarrekordet i TV, trots att ingen visste var galan skulle sändas i TV4sport. Superior Challenge 8 höjde nivån för Europeisk MMA än en gång och redan nu har vårt arbete med Superior Challenge 9 börjat som vi hoppas blir ännu större och ännu bättre, säger Superiors VD Babak Aghavali i ett pressmeddelande.

Foto: Peter Sonevang

0
0
0