Två kampsporter i SM-veckan i Falun


Nu står det klart att SM-veckan vinter i Falun i januari 2013 kommer att innehålla två av Svenska Budo & Kampsportsförbundets idrotter – thaiboxning och taido. Hittills är sammanlagt 16 idrotter anmälda och klara för festligheterna. Och på måndag i nästa vecka, den 15:e oktober, är det kick-off för SM-veckan i Stockholm där Svenska Budo & Kampsportsförbundets informatör Jonathan Broberg kommer att befinna sig för ett reportage. 

11 oktober 2012  |  Jonathan Broberg


Nu står det klart att SM-veckan vinter i Falun i januari 2013 kommer att innehålla två av Svenska Budo & Kampsportsförbundets idrotter – thaiboxning och taido. Hittills är sammanlagt 16 idrotter anmälda och klara för festligheterna. Och på måndag i nästa vecka, den 15:e oktober, är det kick-off för SM-veckan i Stockholm där Svenska Budo & Kampsportsförbundets informatör Jonathan Broberg kommer att befinna sig för ett reportage.