Senaste nytt: Matförgiftad Hell Lövgren föll tungt

Inledningen på EM i kickboxning har sannerligen inte startat väl för svensk del. För bara några minuter sedan förlorade också Emma Hell Lövgren sin match. Polskan Kamila Balanda tog tidigt tag i matchbilden och Hell Lövgren hade svårt att komma in i händelserna. Det blev ytterligare ett svenskt nederlag, det tredje under detta EM på tre försök.

Månne kan Hell Lövgrens prestation förklaras med att hon, enligt rapporter, igår drabbades av en matförgiftning. Surt, både för henne själv och för det svenska landslaget.

31 oktober 2012  |  Jonathan Broberg

Inledningen på EM i kickboxning har sannerligen inte startat väl för svensk del. För bara några minuter sedan förlorade också Emma Hell Lövgren sin match. Polskan Kamila Balanda tog tidigt tag i matchbilden och Hell Lövgren hade svårt att komma in i händelserna. Det blev ytterligare ett svenskt nederlag, det tredje under detta EM på tre försök.

Månne kan Hell Lövgrens prestation förklaras med att hon, enligt rapporter, igår drabbades av en matförgiftning. Surt, både för henne själv och för det svenska landslaget.

0
0
0