Senaste nytt: Svenskarna börjar göra sig redo

Det är den första tävlingsdagen i EM i kickboxning, vilket också börjar märkas på truppen. En sammanbiten och fokuserad morgon har enligt rapporter präglats av frukost, vila och avfärd mot arenan. Om ett par timmar startar kvalpasset och först ut av svenskarna är Nils Widlund och Mohamad Hassan Al-Nayib, som båda går match i K-1 med start 11.31 turkisk tid.

31 oktober 2012  |  Jonathan Broberg

Det är den första tävlingsdagen i EM i kickboxning, vilket också börjar märkas på truppen. En sammanbiten och fokuserad morgon har enligt rapporter präglats av frukost, vila och avfärd mot arenan. Om ett par timmar startar kvalpasset och först ut av svenskarna är Nils Widlund och Mohamad Hassan Al-Nayib, som båda går match i K-1 med start 11.31 turkisk tid.