Senaste nytt: Skante i final

Final väntar för Kristin Skante i fullkontakt low-kick, -56kg. Även hon hamnade i underläge, men matchbilden var mer skiftande i initiativ. Hemmahoppet Seda Duygo Aygun från Turkiet tog emellertid hand om handlingarna i den sista ronden och såg ut att gå mot seger, när Kristin Skante i en sista kraftansträngning fick in en mängd teknikkombinationer och vände mirakulöst under matchens sista 20 sekunder.
   – Kristin har en härlig blick i ringen och läser motståndaren perfekt och i tredje ronden fick hon igång sin stil och började plocka in på poängen.  Det känns helt underbart just nu, sägerlandslagsansvarige Magnus Segerberg till budokampsport.se


1 november 2012  |  Jonathan Broberg

Final väntar för Kristin Skante i fullkontakt low-kick, -56kg. Även hon hamnade i underläge, men matchbilden var mer skiftande i initiativ. Hemmahoppet Seda Duygo Aygun från Turkiet tog emellertid hand om handlingarna i den sista ronden och såg ut att gå mot seger, när Kristin Skante i en sista kraftansträngning fick in en mängd teknikkombinationer och vände mirakulöst under matchens sista 20 sekunder.
   – Kristin har en härlig blick i ringen och läser motståndaren perfekt och i tredje ronden fick hon igång sin stil och började plocka in på poängen.  Det känns helt underbart just nu, sägerlandslagsansvarige Magnus Segerberg till budokampsport.se