Senaste nytt: Finalförlust, dessvärre, för Olsson

Det blev en snöplig förlust för Maria Elin Olsson i EM i kickboxning i Ankara. Olsson inledde vasst men finalen mot turkiskan Gozde Bayergi slutade ändå med en förlust.

Det var i tredje ronden som turkiskan fick tag i Olssons tekniker och började plocka vinnande poäng. Förlusten till trots – Maria Elin Olsson har visat att hon hör hemma i Europatoppen och bärgar ett starkt svenskt K-1-silver.

2 november 2012  |  Jonathan Broberg

Det blev en snöplig förlust för Maria Elin Olsson i EM i kickboxning i Ankara. Olsson inledde vasst men finalen mot turkiskan Gozde Bayergi slutade ändå med en förlust.

Det var i tredje ronden som turkiskan fick tag i Olssons tekniker och började plocka vinnande poäng. Förlusten till trots – Maria Elin Olsson har visat att hon hör hemma i Europatoppen och bärgar ett starkt svenskt K-1-silver.

0
0
0