Senaste nytt: Snöplig förlust för stark Svensson


Det blev en märklig semifinal mellan Sara Svensson och Mandy Sonnemann från Tyskland. Svenskan gick ut i ursinningt tempo och domnerade matchens första minut. Som mest var ledningen uppe i 6-1 och Svensson var den klart mer aktiva av de båda
.

30 november 2012  |  Jonathan Broberg


Det blev en märklig semifinal mellan Sara Svensson och Mandy Sonnemann från Tyskland. Svenskan gick ut i ursinningt tempo och domnerade matchens första minut. Som mest var ledningen uppe i 6-1 och Svensson var den klart mer aktiva av de båda
.

Allteftersom matchen led kom emellertid tyskan närmare och närmare i poängställningen och med 20 sekunder kvar var hon förbi med 13-12.

Svensson satsade allt på slutet fick press på tyskan men öppnade sig i defensiven och det blev en neslig förlust med 16-13.

I eftermiddag väntar bronsmatch även för Svensson.

Text och foto: Jonathan Broberg

0
0
0