Senaste nytt: Stark Fredrik Widgren vann VM-premiären


Fredrik Widgren vände matchen mot fransmannen Ribere med tre klockrena raka tekniker i mitten av matchen. På några sekunder gick han från underläge 2-6 till ledning 8-6. Fransmannen bleknade rejält efter det och Fredrik Widgren tog en meriterande seger i sin första VM-match som senior.
   – Det kändes skönt. Jag hade ner hakan och bara köttade framåt. Helt underbart, säger han till budokampsport.se.

1 december 2012  |  Jonathan Broberg


Fredrik Widgren vände matchen mot fransmannen Ribere med tre klockrena raka tekniker i mitten av matchen. På några sekunder gick han från underläge 2-6 till ledning 8-6. Fransmannen bleknade rejält efter det och Fredrik Widgren tog en meriterande seger i sin första VM-match som senior.
   – Det kändes skönt. Jag hade ner hakan och bara köttade framåt. Helt underbart, säger han till budokampsport.se.