Uppdateringar på hemsidan

Vi har nu gjort vissa uppdateringar på hemsidan samt en satsning mot de sociala medierna – som också komemr att utökas inom den nämaste framtiden.
   – Det var helt enkelt dags för det… för typ två år sedan. Men nu är vi på banan. Samtidigt vill jag rikta ett stort tack till de som bloggat för oss, säger informatör Jonathan Broberg.

7 december 2012  |  Jonathan Broberg

Vi har nu gjort vissa uppdateringar på hemsidan samt en satsning mot de sociala medierna – som också komemr att utökas inom den nämaste framtiden.
   – Det var helt enkelt dags för det… för typ två år sedan. Men nu är vi på banan. Samtidigt vill jag rikta ett stort tack till de som bloggat för oss, säger informatör Jonathan Broberg.

Facebook
   – Svenska Budo & Kampsportsförbundet har varit aktiva på facebook under namnet Budokampsport Se. Den “personen” komemr fortfarande att finnas kvar, men samtidigt har vi också numera en “gilla-sida” som heter “Svenska Budo & Kampsportsförbundet”. Den sidan och dess nyhetsflöde kommer ni åt genom att trycka “gilla” i rutan till höger på hemsidan.

Twitter
   – Vi har startat upp ett twitterkonto under namnet @budokampsportSE som ni gärna får följa. Vi kommer att använda oss mycket av hashtaggen “#kampsport” och med hjälp av den nya twitterrutan på hemsidan kan alla med twitterkonto synas på budokampsport.se genom den.

Övriga sociala medier
   – Vi kommer att fortsätta använda oss av övriga sociala medier. Vi kommer inom kort att skaffa oss ett Youtubekonto där tanken är att alla inom våra led ska kunna ladda upp egna filmer och så vidare. Vi kommer även att skaffa oss Instagram. Så håll utkik, säger Broberg.

Bloggarna – spalter

   – Vi kände att det var dags för en nysatsning där. Våra bloggare har varit underbara, men vi ville ändå förnya oss. Idén med spalter blir att försöka bli lite mer konkreta och nå ut på ett annat sätt i det svenska mediabruset.

För mer frågor, hör gärna av er till Jonathan på broberg@budo.se.