Bekräftat – thaiboxning får direktsändning på SM-veckan

Det står nu klart att thaiboxning får direktsändning i SVT från SM-finalerna i Falun. Detta efter ett brev skickat till SB&K under gårdagen där de idrotter med direktsändning staplas upp. Detta blir alltså andra året i följd som SVT direktsänder SM i thaiboxning.
   – Det är ett bevis på att kampsporten i allmänhet blir hetare och hetare för media att följa. Det obeskrivligt viktigt att Sveriges största media behandlar våra idrotter så seriöst. Jättekul, säger informatör Jonathan Broberg till budokampsport.se.

11 december 2012  |  Jonathan Broberg

Det står nu klart att thaiboxning får direktsändning i SVT från SM-finalerna i Falun. Detta efter ett brev skickat till SB&K under gårdagen där de idrotter med direktsändning staplas upp. Detta blir alltså andra året i följd som SVT direktsänder SM i thaiboxning.
   – Det är ett bevis på att kampsporten i allmänhet blir hetare och hetare för media att följa. Det obeskrivligt viktigt att Sveriges största media behandlar våra idrotter så seriöst. Jättekul, säger informatör Jonathan Broberg till budokampsport.se.

SM-veckan hålls mellan 22-27:e januari.