Tre av tio nominerade till GP:s Sportpris är kampsportare

Göteborgspostens årliga prestigefyllda pris GP:s Sportpris närmar sig ett vinstnamn. Men redan nu när smatliga tio nominerade offentliggjorts kan konstateras att kampsport dominerar. Hela tre av tio nominerade namn härrör från kampsport.

Det är Jennifer Österlin, thaiboxning, Elina Nilsson, thaiboxning och Mikael Knutsson, submission wrestling som blivit nominerade.

7 januari 2013  |  Jonathan Broberg

Göteborgspostens årliga prestigefyllda pris GP:s Sportpris närmar sig ett vinstnamn. Men redan nu när smatliga tio nominerade offentliggjorts kan konstateras att kampsport dominerar. Hela tre av tio nominerade namn härrör från kampsport.

Det är Jennifer Österlin, thaiboxning, Elina Nilsson, thaiboxning och Mikael Knutsson, submission wrestling som blivit nominerade.

0
0
0