Hög tid att skaffa biljetter till Kampsportsgalan


Den 23:e mars är det åter dags att fira av det gångna svenska kampsportsåret – och det finns extremt mycket att fira av. Av hela idrottsrörelsens 31 VM-guld under 2012 kom hela sju från SB&K-idrotter. Och lägg därtill en hel drös andra medaljer och stora internationella bedrifter.

Biljetterna till galan på Berns finns att köpa på ticnet.se.

4 februari 2013  |  Jonathan Broberg


Den 23:e mars är det åter dags att fira av det gångna svenska kampsportsåret – och det finns extremt mycket att fira av. Av hela idrottsrörelsens 31 VM-guld under 2012 kom hela sju från SB&K-idrotter. Och lägg därtill en hel drös andra medaljer och stora internationella bedrifter.

Biljetterna till galan på Berns finns att köpa på ticnet.se.
Foto: Hamid Shokatyan

0
0
0