Viktigt att tänka på vid ett dopingtest


Vårt förbunds idrottare har under 2012 varit högprioritet hos RF:s antidopinggrupp, och det kommer vara likadant under 2013. Svenska Budo & Kampsportsförbundet välkomnar också ett utökat samarbete med antidopinggruppen. Det finns vissa kriterier som gäller vid ett dopingtest. Och det är av högsta vikt att idrottare inom våra led känner till detta. Så ladda ner följande länk och lusläs.

28 februari 2013  |  Jonathan Broberg


Vårt förbunds idrottare har under 2012 varit högprioritet hos RF:s antidopinggrupp, och det kommer vara likadant under 2013. Svenska Budo & Kampsportsförbundet välkomnar också ett utökat samarbete med antidopinggruppen. Det finns vissa kriterier som gäller vid ett dopingtest. Och det är av högsta vikt att idrottare inom våra led känner till detta. Så ladda ner följande länk och lusläs.

0
0
0