Stenudd riktar åter kritik i media mot Idrottsgalan

I den ansedda nättidningen Dagensopinion.se intervjuas Svenska Budo & Kampsportsförbundets ordförande Stefan Stenudd inför den stundande Kampsportsgalan på lördag. I intervjun förklarar Stenudd varför toppolitiker väljer att år efter år besöka Kampsportsgalan, SB&K:s förhållande med RF och passar också på att rikta fortsatt kritik mot Idrottsgalan.
   – Märkligt att politiker med regeringserfarenhet av idrottspolitik tenderar att visa större förtjusning än vad Riksidrottsförbundet gör. Det känns konstigt. Ju högre ställning, desto vänligare inställning, säger han till tidningen
.

21 mars 2013  |  Jonathan Broberg

I den ansedda nättidningen Dagensopinion.se intervjuas Svenska Budo & Kampsportsförbundets ordförande Stefan Stenudd inför den stundande Kampsportsgalan på lördag. I intervjun förklarar Stenudd varför toppolitiker väljer att år efter år besöka Kampsportsgalan, SB&K:s förhållande med RF och passar också på att rikta fortsatt kritik mot Idrottsgalan.
   – Märkligt att politiker med regeringserfarenhet av idrottspolitik tenderar att visa större förtjusning än vad Riksidrottsförbundet gör. Det känns konstigt. Ju högre ställning, desto vänligare inställning, säger han till tidningen
.

Läs hela artikeln här.

0
0
0