Svenska EM-medaljer i submission wrestling

Sverige lyckades, trots avsaknad av flera stjärnor, plocka sex EM-medaljer i submission wrestling. Detta då mästerskapet avgjordes i Ungern i helgen. Här finns en film från årets EM, signerad Tiam Kakavand, fightplay.tv.

2 april 2013  |  Jonathan Broberg

Sverige lyckades, trots avsaknad av flera stjärnor, plocka sex EM-medaljer i submission wrestling. Detta då mästerskapet avgjordes i Ungern i helgen. Här finns en film från årets EM, signerad Tiam Kakavand, fightplay.tv.

Eddie Svensson i -92kg vann ett mycket överranskande och meriterande guld. Guld blev det också för Klara Tibbling i -71kg-klassen.

Övriga medaljörer:

Ida Hansson tog silver i damer -71 kg.
Mikael Knutsson tog brons i herrar -100 kg.
Martin Lavin tog brons i herrar -84 kg.
Anny Hammarsten tog brons i damer -58 kg.

Text: Jonathan Broberg
 

0
0
0