Inför Allstyle Open – som firar 20 år

Allstyle Open är en av de mest klassiska svenska kampsportstävlingarna. En tävling som varit inkörsport till många nya talanger, men även fostrat några av de största svenska kampsportsnamnen som Paolo Roberto och Jörgen Kruth. Nästa helg är det dags för en ny upplaga, med nytt regelverk, i galaform och åter i Solnahallen – det är 20 år som ska ringas in under en och samma kväll.

11 april 2013  |  Jonathan Broberg

Allstyle Open är en av de mest klassiska svenska kampsportstävlingarna. En tävling som varit inkörsport till många nya talanger, men även fostrat några av de största svenska kampsportsnamnen som Paolo Roberto och Jörgen Kruth. Nästa helg är det dags för en ny upplaga, med nytt regelverk, i galaform och åter i Solnahallen – det är 20 år som ska ringas in under en och samma kväll.

Det är troligen ingen överdrift att påstå att svensk kampsport kanske hade varit något helt annat utan Allstyle Open.

Tävlingen där olika kampsportsstilar kan mäta sina krafter inom ett gemensamt regelverk firar på lördag 20 år. Och man gör det genom att slå på den stora trumman.
 
Solnahallen är bokad. Nils Widlund gör comeback. Maria Elin Olsson möter Lina Länsberg Ahktar i en haussad match. Dessutom återfinns en hel del andra intressanta matchningar på matchkortet, som kommer att gå under ett nytt regelverk kvällen till ära – Allstyle Pro.
 
Allstyle Open börjar 11.00-15.00 och galan på kvällen startar 19.00. Köper man biljett till galan är det gratis inträde på dagen.
 
Under snar framtid kommer fler intervjuer och mer information angående Allstyle Open.
Se även www.allstyleopen.se.

Text: Jonathan Broberg

0
0
0