Michael Söderkvist tilldelades idrottsledarstipendiet i Östersund

Östersunds Budokais ledare Michael Söderkvist tilldelades ett fint pris av Östersunds kommun. Han fick nämligen utmärkelsen idrottsledarstipendiet för 2013 i Östersund.
   – Jag måste säga att när jag började som idrottsledare i början av 70-talet så var man lite fundersam över vilket stöd som vår förening skulle få av kommunen. Men jag måste säga att tjänstemännen alltid mött mig med respekt och förståelse, säger han till kommunens hemsida ostersund.se.

 

23 maj 2013  |  Jonathan Broberg

Östersunds Budokais ledare Michael Söderkvist tilldelades ett fint pris av Östersunds kommun. Han fick nämligen utmärkelsen idrottsledarstipendiet för 2013 i Östersund.
   – Jag måste säga att när jag började som idrottsledare i början av 70-talet så var man lite fundersam över vilket stöd som vår förening skulle få av kommunen. Men jag måste säga att tjänstemännen alltid mött mig med respekt och förståelse, säger han till kommunens hemsida ostersund.se.

 

Foto: ostersund.se

0
0
0