Comeback och avslut på samma gång för Usama Aziz

Idag blev det klart att Usama Aziz har bestämt sig för att göra en sista kraftansträngning. Han är klar för match på Superior Challenge – Göteborg som hålls den 23:e november i Scandinavium.
   – Jag vill avsluta karriären där jag började den. I Göteborg, säger den forne OS-brottaren i ett pressmeddelande.

27 maj 2013  |  Jonathan Broberg

Idag blev det klart att Usama Aziz har bestämt sig för att göra en sista kraftansträngning. Han är klar för match på Superior Challenge – Göteborg som hålls den 23:e november i Scandinavium.
   – Jag vill avsluta karriären där jag började den. I Göteborg, säger den forne OS-brottaren i ett pressmeddelande.

Efter succén i Malmö Arena förra hösten gör nu Superior Challenge en rejäl framstöt och intar Scandinavium i Göteborg den 23:e november.

Och man gör det med en av årets häftigaste comebacker och avslut i ett. Usama Aziz har inte tävlat i MMA-buren sedan förlusten mot Joachim Hansen på Superior 6 som hölls i Hovet.
  – Efter min senaste match mot Joachim Hansen så känner jag att jag har mer att ge och när jag hörde att Superior Challenge ska ha sin nästa gala i Göteborg så kändes det helrätt. Jag har alltid velat tävla i Göteborg och det här känns som en fantastisk möjlighet att få tävla inför min hemmapublik och familj. Dessutom vill jag avsluta karriären där jag börja den. I min hemstad Göteborg. Därför bryr jag mig inte om vem jag möter utan jag känner att jag vill gå in och ge allt jag har och bjuda publiken på en fantastisk match, säger han i ett pressmeddelande.

Superiors VD Babak Aghavali är förstås nöjd med att kunna erbjuda Aziz en sista stor föreställning på hemmaplan.
  – Det är en sann glädje att se Sami i buren igen, vilket är en kombination mellan brutal råhet, vacker symfoni och kirurgisk precision. Vi håller just nu på att diskutera med flera aktörer runt om i världen kring hans nästa motståndare så jag kan inte avslöja mer än att Superior Challenge Göteborg den 23:e november 2013 på Scandinavium kommer att bli en kväll att minnas, säger han.

Biljetter till galan inhandlas via ticnet och redan nu har många biljetter sålts.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52