Prestigemöte i Stockholm på fredag


Golden Ring är en ny arrangör med ett relativt nytt koncept – men med en match utöver det vanliga. På fredag möts Diego Gonzalez och David Bielkheden i en på förhand haussad match på nya Waterfront i Stockholm.

10 juni 2013  |  Jonathan Broberg


Golden Ring är en ny arrangör med ett relativt nytt koncept – men med en match utöver det vanliga. På fredag möts Diego Gonzalez och David Bielkheden i en på förhand haussad match på nya Waterfront i Stockholm.

Tre MMA-matcher och tre boxningsmatcher väntas nu på fredag på Waterfront i Stockholm. Frida Wallberg ska gå match om WBC-titeln och så ska en av vårens stora svenska MMA-snackisar avgöras – matchen mellan David Bielkheden och Diego Gonzalez.

Både Bielkheden och Gonzalez är två mycket rutinerade fighters och båda letar efter ett vinnande spår igen.

Två ytterligare MMA-matcher kommer att avgöras. Kristoffer Källgren tar sig an Fernando Gonzalez och Nicholas Musoke möter polacken Robert Radomski.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52