Gustafsson får sin titelchans i höst

Det har tisslats och tasslats ett bra tag under ytan. Men igår kom beskedet om att Jon Jones hade bokats in i september under UFC 165 – och inte långt efter sammankopplades även Gustafsson till matchen. För ett par timmar sedan bekräftar UFC nu att matchen är bokad till Toronto den 21 september.
   – Jag är riktigt glad att matchen till slut blir av. Detta är en dröm som går i uppfyllelse för mig och en sådan här chans får man bara en gång. Det är det här som jag går upp varje morgon och tränar hårt för, säger Alexander Gustafsson om matchen i ett pressmeddelande.

14 juni 2013  |  Jonathan Broberg

Det har tisslats och tasslats ett bra tag under ytan. Men igår kom beskedet om att Jon Jones hade bokats in i september under UFC 165 – och inte långt efter sammankopplades även Gustafsson till matchen. För ett par timmar sedan bekräftar UFC nu att matchen är bokad till Toronto den 21 september.
   – Jag är riktigt glad att matchen till slut blir av. Detta är en dröm som går i uppfyllelse för mig och en sådan här chans får man bara en gång. Det är det här som jag går upp varje morgon och tränar hårt för, säger Alexander Gustafsson om matchen i ett pressmeddelande.


I dag klockan 12.00 har Alexander Gustafsson samlat till presskonferens angående matchen.

Jon Jones, titelhållaren, är också oerhört spänd på uppgiften. I pressmeddelandet säger han:
   – Många tror att jag är framgångsrik för att jag är större än mina motståndare, men med Gustafsson skulle det inte vara fallet. Så den matchen skulle vara fantastiskt för mig, sa Jon Jones vid presskonferensen efter sin senaste vinst i slutet av april i år.
 

0
0
0