Heja Alex!

Matchen ikväll anses vara svensk kampsports största genom tiderna. Att Alexander Gustafsson har en chans på en titel ikväll är helt otroligt stort bara det. Även om regnet just nu öser ner över Toronto är det varmt i den kanadensiska tremiljonersstaden. Värmen kommer definitivt att tillta i styrka. Nu är det väldigt nära Alexander Gustafsson mot Jon Jones. Kom igen nu, Alex!

21 september 2013  |  Jonathan Broberg

Matchen ikväll anses vara svensk kampsports största genom tiderna. Att Alexander Gustafsson har en chans på en titel ikväll är helt otroligt stort bara det. Även om regnet just nu öser ner över Toronto är det varmt i den kanadensiska tremiljonersstaden. Värmen kommer definitivt att tillta i styrka. Nu är det väldigt nära Alexander Gustafsson mot Jon Jones. Kom igen nu, Alex!

0
0
0