Kort avstämning med Therese Gunnarsson inför kvällens semifinal


Regerande världsmästarinnan Therese Gunnarsson hade inga som helst bekymmer att ta sig vidare till semifinal i VM i kickboxning. Ikväll tar hon sikte på en ny final, i vägen står serbiskan Sanja Sucevic.

   – Jag måste ge allt för att vinna denna matchen, säger Gunnarsson till budokampsport.se.

3 oktober 2013  |  Jonathan Broberg


Regerande världsmästarinnan Therese Gunnarsson hade inga som helst bekymmer att ta sig vidare till semifinal i VM i kickboxning. Ikväll tar hon sikte på en ny final, i vägen står serbiskan Sanja Sucevic.

   – Jag måste ge allt för att vinna denna matchen, säger Gunnarsson till budokampsport.se.

Therese Gunnarssons återkomst i det svenska kickboxningslandslaget blev en ren formalitet. Den regerande svenska världsmästarinnan var alldeles för bra för brasilianskan Correia i gårdagens VM-kvartsfinal.

Ikväll stundar emellertid en semifinal som troligen blir betydligt svårare. Serbiskan Sucevic imponerade också i sin kvartsfinal.
   – Jag vet att hon är duktig och har ett högt tempo så jag måste ge allt för att vinna denna matchen.

”Känns bra”
Therese har tidigare annonserat att VM blir hennes sista mästerskap i kickboxning och hon vill gärna avsluta sin otroliga kickboxningskarriär med ytterligare ett VM-guld. Och det mesta inför kvällens semifinal känns bra.
   – Det känns bra. Jag har inga skador utan är bara lite öm i vänster skenben efter att blockat hennes sparkar.            

Text: Jonathan Broberg
Foto: Sebastian Klarén

51
43
52