Fight card till The Zone på fredag är spikat

Göteborgs mesta MMA-gala The Zone återkommer i en tolfe upplaga på fredag i Lisebergshallen. Nu är också fightcardet klart i sin helhet. Bland annat gör August Wallén come back efter ett par års skadefrånvaro. Vidare finns namn som Per Franklin, Åke Bergvall, Elina Nilsson och Rami Aziz med på cardet.

Här finner ni all information ni behöver om biljetter och övriga matcher.

8 oktober 2013  |  Jonathan Broberg

Göteborgs mesta MMA-gala The Zone återkommer i en tolfe upplaga på fredag i Lisebergshallen. Nu är också fightcardet klart i sin helhet. Bland annat gör August Wallén come back efter ett par års skadefrånvaro. Vidare finns namn som Per Franklin, Åke Bergvall, Elina Nilsson och Rami Aziz med på cardet.

Här finner ni all information ni behöver om biljetter och övriga matcher.

2
8
10