Idrottsgalan uppmärksammade Maria Elin Olssons VM-silver

Ingen svensk kampsportare har ännu blivit nominerad till Idrottsgalan. Kanske skönjas nu en ändring. I förra veckan flörtade galan med Alexander Gustafsson och igår lade Idrottsgalan ut denna text på sin officiella facebooksida:

“Maria Elin Olsson förlorade tyvärr VM-finalen i kickboxning mot vitryskan Alena Muartava. Det innebar Olssons andra VM-silver och trots att hon själv var besviken efter finalen så tycker Svenska Idrottsgalan att hon stått för en strålande insats i Brasilien.”

8 oktober 2013  |  Jonathan Broberg

Ingen svensk kampsportare har ännu blivit nominerad till Idrottsgalan. Kanske skönjas nu en ändring. I förra veckan flörtade galan med Alexander Gustafsson och igår lade Idrottsgalan ut denna text på sin officiella facebooksida:

“Maria Elin Olsson förlorade tyvärr VM-finalen i kickboxning mot vitryskan Alena Muartava. Det innebar Olssons andra VM-silver och trots att hon själv var besviken efter finalen så tycker Svenska Idrottsgalan att hon stått för en strålande insats i Brasilien.”

51
43
52