Senaste nytt: Vinst för Tobiasson Harris, förlust för Rydberg

De första svenskarna var igång och tävlade i går på Combat Games. Det handlade om thaiboxningen där Johanna Rydberg förlorade en jämn match mot Fatima Pinton, men där Alex Tobiasson Harris vann övertytgande mot Umayev från Kazakstan.

20 oktober 2013  |  Jonathan Broberg

De första svenskarna var igång och tävlade i går på Combat Games. Det handlade om thaiboxningen där Johanna Rydberg förlorade en jämn match mot Fatima Pinton, men där Alex Tobiasson Harris vann övertytgande mot Umayev från Kazakstan.

Johanna Rydberg fick den svårast tänkbara lottningen då världsstjärnan Fatima Pinto, som många gånger förr satt käppar i de svenska thaiboxningshjulen, åter tog en svensk skalp. Rydberg kämpade som alltid väl men hade inte riktigt flyt med sig. Det blev en oerhört snöplig poängförlust efter en jämn tillställning.

Men för göteborgaren Alex Tobiasson Harris gick det bättre. Kazakstans jättetalang Umayev bjöd förvisso på hyggligt motstånd men Harris var ett nummer större och tillslut stoppade domaren matchen. Nu vankas ny match för Harris på måndag där det verkar som att ryssen Konstantin Khuzin.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52