Combat Games: Sverige vann sex medaljer, hamnade i mitten av medaljligan

World Combat Games tog slut i lördags. Sverige hade då kammat hem sex medaljer, ett guld, två silver och tre brons. Det placerar Sverige på en delad 26:e plats i den totala medaljligan. Ryssland, med sin 171 idrottare starka trupp, vann på 93 medaljer.

28 oktober 2013  |  Jonathan Broberg

World Combat Games tog slut i lördags. Sverige hade då kammat hem sex medaljer, ett guld, två silver och tre brons. Det placerar Sverige på en delad 26:e plats i den totala medaljligan. Ryssland, med sin 171 idrottare starka trupp, vann på 93 medaljer.

Finland vann tre brons, Danmark ett silver och Norge blev bästa nordiska land med två guld. Den svenska truppen bestod av nio idrottare med medaljchans. Ytterligare fyra deltog i aikidons uppvisningar, där bland andra Ulf Evenås var uttagen som en av tre shihan.

 

51
43
52