Nico Musokes seger gav submission of the night-premien

Sveriges nya UFC-stjärna heter Nico Musoke. I helgen svarade han för en fantastisk prestation när han som reserv och debutant fick stopp på meriterade italienaren Alessio Sakara. Musoke vann med ett mycket stiligt armlås i den första ronden.

Och som om det inte vore nog. Musoke, som alltså ersatte den skadade Magnus Cedenblad, tilldelades premien submission of the nigth.

28 oktober 2013  |  Jonathan Broberg

Sveriges nya UFC-stjärna heter Nico Musoke. I helgen svarade han för en fantastisk prestation när han som reserv och debutant fick stopp på meriterade italienaren Alessio Sakara. Musoke vann med ett mycket stiligt armlås i den första ronden.

Och som om det inte vore nog. Musoke, som alltså ersatte den skadade Magnus Cedenblad, tilldelades premien submission of the nigth.

0
0
0