Tangerat medaljrekord i SB&K

Efter helgens sex mästerskapsmedaljer, två i VM i wushu och fyra i EM i iaido, har svensk budo och kampsport nu plockat hem 64 officiella internationella mästerskapsmedaljer. Det är ett tangerat historiskt medaljrekord för SB&K.
   – Vi har ännu ett par chanser att putsa till rekordet. Men som helhet är det ju enastående presterat av våra idrottare. Vi fick det ju på pränt att SB&K-idrottare vinner flest VM-medaljer i svensk idrott, åtminstone gjorde vi det 2011, och det säger inte så lite om vilken kvalitet vi har inom våra led, säger informatör Jonathan Broberg.

5 november 2013  |  Jonathan Broberg

Efter helgens sex mästerskapsmedaljer, två i VM i wushu och fyra i EM i iaido, har svensk budo och kampsport nu plockat hem 64 officiella internationella mästerskapsmedaljer. Det är ett tangerat historiskt medaljrekord för SB&K.
   – Vi har ännu ett par chanser att putsa till rekordet. Men som helhet är det ju enastående presterat av våra idrottare. Vi fick det ju på pränt att SB&K-idrottare vinner flest VM-medaljer i svensk idrott, åtminstone gjorde vi det 2011, och det säger inte så lite om vilken kvalitet vi har inom våra led, säger informatör Jonathan Broberg.

0
0
0