2013 – rekordåret

Svensk budo och kampsport har aldrig varit mer framgångsrik – under helgen i junior-VM i ju jutsu blev det tre nya svenska mästerskapsmedaljer. Det innebär att det nu är 67 vunna mästerskapsmedaljer under 2013, nytt rekord för Svenska Budo & Kampsportsförbundet.
   – Det har varit ett fantastsikt svenskt kampsportsår på alla sätt och vis, säger förbundets informatör Jonathan Broberg.

Det gamla rekordet var från 2011 med 64 mästerskapsmedaljer.

25 november 2013  |  Jonathan Broberg

Svensk budo och kampsport har aldrig varit mer framgångsrik – under helgen i junior-VM i ju jutsu blev det tre nya svenska mästerskapsmedaljer. Det innebär att det nu är 67 vunna mästerskapsmedaljer under 2013, nytt rekord för Svenska Budo & Kampsportsförbundet.
   – Det har varit ett fantastsikt svenskt kampsportsår på alla sätt och vis, säger förbundets informatör Jonathan Broberg.

Det gamla rekordet var från 2011 med 64 mästerskapsmedaljer.

0
0
0